Exedol®, 20 kapsula

1.400,00 RSD

Bioaktivni kompleks za zdrave zglobove. Sadrži jedinstven hondroitin poput ljudskog koji ima 43% veću iskoristljivost u organizmu, pa mnogo više doprinosi pokretljivosti zglobova, formiranju vezivnih tkiva i stvaranju kolagena.

Nema na zalihama

SKU: 36276 Kategorija:

Exedol® deluje blagotvorno na kosti i pokazuje povoljne efekte na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova. Hondroitin predstavlja prirodan sastojak hrskavice zglobova i neophodan je za održavanje integriteta tkiva. Zajedno sa glukozaminom koristi se kod problema izazvanih osteoartritisom.  Kompleks vitamina i minerala u Exedol® kapsulama doprinosi normalnom održavanju kostiju, mišića i formiranju vezivnih tkiva, normalnom iskorišćenju kalcijuma i fosfora i stvaranju kolagena za funkciju hrskavice i kostiju.
Način primene: 1-2 kapsule, jednom do dva puta dnevno;
Namena: Kod osteoartritisa, kod bolnih i upalnih stanja zglobova, ukočenosti zglobova, oštećenja hrskavice i stanja koja prouzrokuju ograničenu pokretljivost tela. Kod pacijenata koji imaju bolove u sitnim zglobovima šake, kod sportista i rekreativaca da na vreme misle o svojim zglobovima i sačuvaju hrskavicu;