Politika privatnosti

Ovim putem se obavezujemo da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika sajta. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

 

Uz Vašu saglasnost, Vaši registrovani podaci mogu poslužiti u sledeće svrhe:

  • Prikupljanje podataka o kupcu radi naplate i dostave proizvoda;
  • Slanje promotivnih ponuda (akcije, promocije, newsletter);
  • Statistička analiza korišćenja sajta u cilju poboljšanja sadržaja i naše ponude;

Podaci koji se priklupljaju u gore naznačene svrhe su:

  • Ime, prezime, datum rođenja, pol, adresa, broj telefona, e-mail adresa IP adresa svakog pojedinog pristupa serveru;

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo iste učiniti dostupnim trećim licima.

 

Posebno ističemo da korisnik ima pravo na povlačenje saglasnosti s tim da to povlačenje neće imati uticaj na zakoniti pristanak pre povlačenja.

Svi podaci koje dostavite biće zaštićeni u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Prilikom registracije sami birate Vaše korisničko ime (username) i lozinku (password), koje ćete koristiti za logovanje na našem sajtu (apoteka.melisa.rs)

Kao registrovani korisnik odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste odredili prilikom registracije na sajtu.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Način korišćenja informacija

Podatke o našim korisnicima koristimo interno u cilju analize tržišta, određivanja naše ciljne grupe kupaca, zatim da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj i našu ponudu kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i raspored istog. Takođe, možemo koristiti informacije o Vama koje će u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja Vaših interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz Vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

 

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

 

AU Melisa neće svesno sakupljati internet kontakt podatke od dece i maloletnih lica (a sve u skladu sa zakonskim zahtevima) te ukoliko dođemo do saznanja da raspolažemo istim, takve podatke ćemo odmah obrisati iz naših sistema.

 

Izuzima se bilo kakva odgovornost za porudžbine primljene ili isporučene licima mlađim od 18 godina.

Zaštita privatnosti korisnika

AU Melisa poštuje privatnost posetilaca (apoteka.melisa.rs) te će informacije do kojih dođe upotrebom (apoteka.melisa.rs) koristiti isključivo u skladu sa važećim zakonom. Posetioci su saglasni da se podaci o njihovoj upotrebi sajta (apoteka.melisa.rs) koriste zarad naplate i dostave proizvoda, interne statistike i analitike u vezi sa korporativnom internet prezentacijom. AU Melisa neće pružiti informacije o posetiocima trećim licima bez neposrednog odobrenja posetioca ili na osnovu zakonom propisanih obaveza. Osim toga, AU Melisa nastoji da zaštiti informacije o posetiocu na način koji onemogućava dostupnost trećim licima, ali nije i ne može biti odgovoran za informacije do kojih treća lica dođu na nezakonit način.

Pregled i promene Vaših informacija

Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke, uključujući Vašu kontakt e-mail adresu. Molimo Vas da ažurirate svoje podatke nakon registracije.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Sve promene uslova postaju važeće tak nakon objavljivanja na ovoj strani.

 

Za sva pitanja u vezi sa zaštitom vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati putem e-mail-a (kontakt@melisa.rs)