O Nama – Apoteka Melisa

Dobrodošli u svet zdravlja sa Apotekom Melisa!


Apoteka Melisa ponosno stoji kao simbol posvećenosti zdravlju naših sugrađana još od daleke 1992. godine. Prošle godine (2022.) smo sa velikim zadovoljstvom proslavili 30 godina uspešnog rada i predanosti našoj zajednici.

Naša Priča

Apoteka Melisa je plod vizije i strasti osnivača Apoteke Melisa, Lidije i Nenada Radović. Oboje diplomirani farmaceuti sa bogatim iskustvom, Lidija i Nenad su svoju stručnost i posvećenost preneli na svaki aspekt poslovanja i razvoja Apoteke Melisa. Njihova vizija je bila da stvore zdravstvenu ustanovu koja će biti pouzdan partner i koja će preuzeti brigu o vašem zdravlju.

Rast i Razvoj

Tokom godina, Apoteka Melisa je proširila svoje usluge i obim delovanja. Danas, osim matične apoteke, imamo čast da vam predstavimo tri pridružene ustanove (AU Lekino brdo, AU Dinčić i AU Šterić) koje se nalaze u različitim delovima naše Srbije, kako bismo bili što dostupni u više regiona Srbije. Osim toga, osnovana je i Veledrogeriju LIN doo, specijalizovana za distribuciju lekova i dijetetskih suplemenata apotekama, a sve u cilju podrške u radu naših apoteka ali i mnogih drugih apoteka koje su nam ukazale poverenje. Na taj način smo obezbedili  pouzdan izvor lekova, brzu uslugu i povoljne cene.

Korak Napred – Online Apoteka

U želji da još više olakšamo pristup kvalitetnim farmaceutskim preparatima, sa ponosom najavljujemo otvaranje našeg ONLINE shop- a apoteka.melisa.rs. Sada možete uživati u farmaceutskoj podršci i širokom izboru dijetetskih suplemenata, kozmetike, bebi programa iz udobnosti svog doma. Naša online platforma je dizajnirana kako bismo vam omogućili lakše naručivanje proizvoda, savete farmaceuta i bržu dostavu na vašu adresu.

Konferencija Marketing u Farmaciji

Jedan od naših najponosnijih trenutaka u godini je Konferencija Marketing u Farmaciji, koju organizujemo svake godine u martu mesecu u našem lepom Šapcu. Ova konferencija okuplja veliki broj stručnjaka iz sveta farmacije i pruža platformu za razmenu ideja, inovacija i najboljih praksi. Verujemo u konstantno učenje i unapređenje, i Konferencija je naš način da doprinesemo farmaceutskoj zajednici i unapredimo poslovanje našeg farmaceutskog sektora.

Melisa – Časopis za prevenciju bolesti i promociju zdravlja

Ponosno predstavljamo Melisa – Časopis za prevenciju bolesti i promociju zdravlja, našu dvomesečnu publikaciju. Ovaj časopis je namenjen promovisanju zdravih navika i očuvanju zdravlja. Kroz časopis Melisa, prenosimo Vam savete stručnjaka o ličnom razvoju, očuvanju zdravlja, ali i zabavne teme koje će vas inspirisati. Takođe, melisa.rs je naša online platforma gde možete pronaći članke i sadržaje iz časopisa, dostupne u svakom trenutku.


Društvene mreže

Kako želimo što prisniji odnos sa korisnicima usluge Apoteka Melisa, pokrenuli smo Instagram, Facebook i Youtube stranicu. Na njima možete da pronađete informacije o našoj ustanovi, artiklima na akciji ili zabavni sadržaj koji može da vam pomogne da inspiriše i motiviše.

Naš Tim

Naša snaga leži u ljudima koji čine Apoteku Melisa. Ponosimo se timom od preko 100 stručnjaka koji rade u našim apotekama, posvećeni pružanju najbolje moguće farmaceutske usluge i brige o Vašem zdravlju. Uz apotekare, ponosimo se i ostalim zaposlenima koji doprinose da nesmetano obavljanje usloge u apotekama, kao i urednicima online sadržaja koji je prilagođen Vašim potrebama. U veledrogeriji LIN, još 30 vrednih radnika radi svakodnevno kako bi obezbedili neprekidan protok lekova i medicinskih proizvoda ka našim apotekama i apotekama koje su nam ukazale poverenje, a sve u cilju pružanje kvalitetne usluge pacijentima.

Naša Mreža

Apoteke Melisa sa našim pridruženim ustanovama se nalaze na 23 lokacije u različitim delovima naše domovine. Mi smo tu da vam obezbedimo kvalitetnu farmaceutsku uslugu i prilagođen asortiman.

Hvala vam što ste deo naše priče i što nam ukazujete poverenje svih ovih godina. Naša misija ostaje nepromenjena – briga o vašem zdravlju je naša najveća odgovornost.

 

 

 

S ljubavlju,

Lidija i Nenad Radović

Osnivači Apoteke Melisa