Magnall® Citrate, 10 kesica

410,00 RSD

Magnall® Citrate je jedinstvena formulaciju u obliku praška za pripremu napitka koji u svom sastavu sadrži magnezijum u obliku magnezijum-citrata, vitamine C, D3, B6 i ekstrakt đumbira. Aktivne komponente Magnall® Citrate doprinose značajno većoj iskoristljivosti magnezijuma u obliku magnezijum-citrata u odnosu na druga jedinjenja .

Nema na zalihama

SKU: 40488 Kategorija:

Magnall® Citrate je jedinstvena formulaciju u obliku praška za pripremu napitka koji u svom sastavu sadrži magnezijum u obliku magnezijum-citrata, vitamine C, D3, B6 i ekstrakt đumbira. Aktivne komponente Magnall® Citrate doprinose značajno većoj iskoristljivosti magnezijuma u obliku magnezijum-citrata u odnosu na druga jedinjenja. Doprinosi jačanju imuniteta i rastu energetskog metabolizma. Pomaže bržem oporavku mišića posle intenzivne fizičke aktivnosti, smanjenju umora i iscrpljenosti.  Utiče na normalno funkcionisanje nervnog sistema i psihološke funkcije, jačem antioksidativnom efektu i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Održava zdravlja respiratornog trakta, očuvanju optimalnog tonusa i vitalnosti organizma.
Magnall® Citrate se preporučuje svim osobama izloženim teškim fizičkim naporima, treninzima, sportistima, osobama sa oslabljenim imunitetom, osobama koje pate od hronične iscrpljenosti, umora, pada energije i nedostatka snage za svakodnevne aktivnosti.
Magnall® Citrate je u formi praška za pripremu napitka, bez glutena, u pakovanju od 10 kesica.
Način primene: Odrasli i deca starija od 12. godine 1 kesica dnevno. Sadržaj kesice rastvoriti u čašu vode(200ml).
Namena: Doprinosi jačanju imuniteta, rastu energetskog metabolizma, bržem oporavku mišića posle intenzivne fizičke aktivnosti, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcionisanju nervnog sistema i psihološke funkcije, jačem antioksidativnom efektu i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, održanju zdravlja respiratornog trakta, očuvanju optimalnog tonusa i vitalnosti organizma;
Sastav: Magnezijum (magnezijum – citrat), suvi ekstrakt rizoma djumbira, vitamin C, vitamin D3, vitamin B6;