ERVAVIT Immuno kids ABC 250 ml

1.300,00 RSD

Ervavit immuno ABC KIDS, 250 ml ( 23 dnevne doze)
Za nase najmladje I najsladje, posebno izabrani sastojci sa maksimalnom kolicinom betaglukana, Cink glukonata, Vitaminom C I Acai berry bobicama. Specijalna prirodna aroma višnje daje poseban ukus sirupu, kojima Vasi malisani neće odoleti.

Nema na zalihama

SKU: 41880 Kategorija:
Cink

Cink doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnoj DNK sintezi. Ima ulogu u ćelijskoj deobi. Doprinosi normalnoj sintezi proteina, normalnom metabolizmu makronutijenata, ugljenih hidrata, masnih kiselina i vitamina A. Normalnoj funkciji imunskog sistema, normalnoj kognitivnoj funkciji. Održavanju normalnih kostiju, kose, kože i noktiju.Održavanju normalnog vida, normalnoj plodnosti i reprodukciji, održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
Učestvuje u većini procesa u našem organizmu zbog čega se smatra veoma značajnim sastojkom organizma.

Acai plodovi

Asai  plodovi su bogati vitaminima, mineralima, dijetnim vlaknima i antioksidantnim polifenolnim jedinjenjima, kao što su antocijani i flavonoidi. Ova jedinjenja su snažni antioksidansi i omogućavaju organizmu da se odbrani od štetnih slobodnih radikala. Smatra se da je antioksidativni potencijali asai plodova veći od voća za koje se smatra da su bogati izvori antioksidanasa . Antocijani pomažu organizmu da se zaštiti od raznih infekcija, pa su acai bobice zbog toga postao jedan od bitnih sastojaka preparata za jačanje imuniteta i odbranu oraganizma od virusnih infekcija, poboljšanju energetskog statusa organizma, poboljšanju digestije.

Beta glukan
Beta glukan je polisaharid koji je sastavni deo ćelijskog zida brojnih bakterija, biljaka i kvasaca. Ne sintetišu se u organizmu pa se moraju unositi iz raspoloživih prirodnih izvora. Istraživanja ukazuju da je β-glukan nespecifični stimulator imunog sistema sa antioksidantnom aktivnošću . Pokazano je da ima mnogobrojne povoljne efekte na ljudsko zdravlje. Beta-glukani stimulišu imuni odgovor organizma na taj način što aktiviraju prvu odbranu organizma makrofage. Stimulacija imunskog sistema doprinosi zaštiti od različitih infekcija. Ervavit immuno ABC kapsule sadrze 200 mg 1,3/1,6D beta glukan > 70% beta glukana, 5 mg Cinka i 125 mg ekstrakta Acai berry bobice. Ova kombinacija definitivno predstvalja štit za imunitet cele porodice. Doprinosi smanjenju simptoma i vecoj otpornosti organizma na sve vrste infekcija. Stimuliše imuni sistem  i  doprinosi zaštiti od različitih infekcija, može imati i imunomodulatornu aktivnost.
Vitamin C – doprinosi jačem imunitetu, smanjuje umor I iscrpljenost, antioksidant.

 

Proizvedeno u Republici Srbiji u sistemu GMP i ISO 22000.
Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.