ACAI berry amazonski 60 kapsula

1.800,00 RSD

Plod Asaia predstavlja značajan izvor vitamina i minerala, dijetetskih vlakana, polinezasićenih i mononezasićenih masnih kiselina koje deluju povoljno na lipidni status (holesterol), takođe poseduje antioksidativne, inflamatorne i kardioprotektivne osobine (zbog visokog sadrzaja antocijana I flavonoida).

Na zalihama

1.800,00 RSD

Na zalihama

Dodaj u korpu
SKU: 32575 Kategorija:

Plod Asaia predstavlja značajan izvor vitamina i minerala.Takodje i  dijetetskih vlakana, polinezasićenih i mononezasićenih masnih kiselina.
Izuzetno je bogat amino-kiselinama i esencijalnim masnim kiselinama omega 3, 6 i 9, dok njegova opna predstavlja bogatu riznicu prirodnih vlakana. Svaka bobica je riznica vitamina A, B1, B2, B3, C i E. Od minerala poseduje fosfor, kalijum, kalcijum, magnezijum, cink i gvožđe .  Tajna ovog Amazonskog ploda, krije se u ogromnoj koncentraciji antioksidanasa, zbog čega je broj 1 na svetu za eliminisanje slobodnih radikala u organizmu. Pored toga, poslednjih godina je veoma popularan sastojak dijetetskih suplemenata koju su namenjeni redukciji telesne mase,  prevenciji kardiovaskularnih bolesti i usporavanju procesa starenja.
Amazonski Acai Berry capsule a 60, sardži extract Acai berija 8:1, dok Acai berry u prahu sardži extract Acai berija 4:1. Ne sadrži gluten, arome, boje i konservanse.

DEJSTVO:

1.Antioksidans- zbog visokog sadržaja antioksidanasa
2.Pomaže u smanjenju telesne težine a tome doprinose dijetetska vlakna
3.Povolno deluje na kardiovaskularni sistem, štiti srce I krvne sudove zbog visokog sadržaja antocijana I flavonoida kao I omega kiselina 3,6 i 9.
4.Održava zdravlje kože
5.Daje energiju– sadrži visoki procenad vit B3 koji pomaže ćelijama da stvore ATP energiju.
Redovnim korišćenjem, Asai pomaže da uobičajene dnevne aktivnosti obavljamo uz manji utrošak energije tako da u večernjim satima osećamo manju iscrpljenost i umor.
6. Usporava proces starenja
Zbog sadržaja visokih količina antioksidansa, štiti ćelije od oksidativnog oštećenja, detoksikuje ih i na taj način produžava životni vek ćelije, a samim tim usporava proces starenja organizma.

UPOTREBA:

Preporučeni dnevni unos je 2-3g Asaija. Kapsule na bazi Asaija mogu se koristiti preventivno 3×1 kapsula, a za brže efekte preporučuju se 3×2 kapsule dnevno.
Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije br: 7253/2020
Ispitano na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i Zavodu za javno zdravlje;
Izradjeno u sistemu GMP.