Abela Pharm Tensilen, 10 kapsula

1.050,00 RSD

Tensilen® je dodatak ishrani na bazi vitamina B grupe i S- adenozil L – metionina koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji.

Na zalihama

1.050,00 RSD

Na zalihama

Dodaj u korpu
SKU: 21945 Kategorija:

Tensilen® je dijetetski suplement na bazi SAMe i kompleksa B vitamina, bioaktivnih jedinjenja koji se prirodno stvaraju u organizmu i doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Aktivni sastojci iz Tensilen®a pomažu stvaranje serotonina i drugih neurotransmitera koji su odgovorni za regulaciju raspoloženja i psihosocijalnog funkcionisanja. Tensilen® se preporučuje u stanjima iscrpljenosti, pada raspoloženja, umora, nedostatka energije, volje i koncentracije, i kod stanja preopterećenosti. Ova jedinstvena formulacija je bezbedna za dugotrajnu primenu, ne stvara zavisnost, ne uspavljuje i dobro se podnosi. Tensilen® pruža podršku u savladavanju svakodnevnih izazova i doprinosi boljem raspoloženju, obnavljanju volje i energije i smanjenju napetosti.
Način primene: Odrasli 1 kapsula dnevno – sat vremena pre obroka, ili dva sata posle obroka. Proizvod je najbolje uzeti ujutro. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina.
Namena: podrška normalnom psihičkom funkcionisanju
Sastav: S- adenozil L- metionin (SAMe) i kompleks vitamina B grupe;